GPDR

All About Dogs tracht zo nauwkeurig en correct mogelijke informatie te verstrekken op deze website. 

 

De informatie en media op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming van All About Dogs verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden, in geen enkele vorm. U kan toestemming vragen via info@allaboutdogs.be.

 

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

 

Deze website bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink of button) naar de websites van derden. All About Dogs heeft geen invloed op de inhoud van die websites en kan bijgevolg ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van deze websites.

 

All About Dogs kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van informatie aangeboden door All About Dogs op welke manier dan ook.

 

Het Belgische Recht is van toepassing.

 


Bescherming van de persoonlijke levenssfeer en beheer van contactgegevens

 

All About Dogs verwerkt de contactgegevens (naam of benaming, adres, e-mailadres, telefoonnummer, naam en geboortedatum van de hond en in sommige gevallen ook de identificatiegegevens van de hond) van haar klanten (voor persoonlijke begeleiding, leefschool, nieuwsbrief, registratie, workshops/lezingen, aankoop producten) en andere gegevens (taalkeuze) die nodig zijn voor het beheer en communicatie rond haar activiteiten. Deze gegevens bevinden zich in een beveiligde Cloud-account op de One.com servers en worden niet lokaal bewaard. 

 

All About Dogs zal deze gegevens enkel gebruiken binnen het kader van haar eigen diensten. Elke klant heeft het recht op toegang tot zijn of haar persoonsgegevens.